Traditionele trappen

U bepaalt de stijl van uw houten trap

De (traditionele) houten trap kan een robuust karakter hebben, of juist de ruimte van de hal versterken. Bovendien kan een traditionele trap grandeur aan een hal toevoegen door barokke elementen of de woning een warme, huiselijke sfeer geven. Daarbij zijn ww persoonlijke situatie en de wensen bepalend voor de keuze van de stijl van de traditionele trappen.

U kunt kiezen voor speelse details en ornamenten. Maar u kunt ook de eenvoud benadrukken in de traditionele trappen. Houtsoorten zijn daarbij sterk bepalend voor de uitstraling.

Mogelijke Hedico houtsoorten:

Hedico produceerd houten trappen, uit de door u gekozen houtsoort. De mogelijke houtsoorten zijn Amerikaanse eiken, Vuren, Mahonie, Meranti, Iroko, Merbau, Europees eiken, Beuken, Essen, Esdoorn en Yellow poplar. 

Advies op maat:
We adviseren u graag over uw mogelijkheden. Hierbij moet het geheel qua vorm, stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen. Neem contact met ons op, stel uw vraag/opmerking via het contactformulier of kom eens een kijkje nemen in onze showroom te Reusel.

 

 

15 + 2 =