Trappen

Wij bouwen trappen voor zowel particulieren als voor bedrijven in de wijde omgeving van Reusel en gaan hierbij zeer zorgvuldig te werk. Een trap moet naadloos aansluiten op de wanden, daarom bekijken wij bij u op locatie alle mogelijkheden en bespreken uw wensen en voorkeuren. Ook wordt daarin het beschikbare budget meegenomen, om zo maatwerk te kunnen leveren.

Door het laten bouwen van uw trap door ons krijgt u een uniek product in uw woning, waar geen tweede van bestaat. Het maken van een fraai uitziende trap is een ambacht, waar een goede vakkennis voor nodig is. Hedico beheerst de techniek volledig en kan zich hierbij baseren op een zeer ruime ervaring. De vakkennis is van generatie op generatie overgegaan en in de tijd van ons bestaan verder uitgebreid, door de komst van nieuwe inzichten en materialen.

 

Trappen specialist

Wij zijn inmiddels een begrip geworden als professioneel trappenbouwer in de wijde omgeving van Reusel. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij beschikken over een grote mate van creativiteit. Elke interieur, klassiek of juist modern, vraagt om een andere aanpak. Wij kunnen u prima adviseren, welke houtsoorten en welke bewerkingen voor uw interieur het best bijdragen aan een prachtig en passend eindresultaat.

Temperamentvolle trappen 

Heeft jouw woning een stijlvolle entree? De schoonheid van een trap bepaalt de uitstraling van jouw huis. Een trap geeft body en karakter aan het interieur. Stoer of elegant? Een trap bouw je op. Stap voor stap. Wij vertellen hoe.

 Trapweetjes

Wist je dat een trap niet zomaar een onderdeel is van een huis? Een trap lééft en verbindt. Zo verenigt een trap verdiepingen met elkaar en zorgt hij voor een veilige opvang van ieder gezinslid. Daarnaast kán een trap een heus sieraad in huis zijn. Kortom, een trap dien je te koesteren.

 Stevige tred

In de wereld van de trappen is van alles te koop. Ook wat traprenovatie betreft. Het allerbelangrijkste waar je op dient te letten: loopt de trap goed?! Hij moet tegen een stootje kunnen omdat hij elke dag intensief wordt gebruikt. Let dus op het materiaalgebruik. Een vakman, met passie voor hout dus, weet uit welke materialen een trap stevig kan worden opgebouwd. En met welke veiligheidsaspecten je rekening dient te houden.

 Hou(t) van je trap

Diverse houtsoorten kunnen de gang naar de trap maken. Eiken, iroko en beuken zijn stijlvolle kandidaten. Ook meranti is een veelgehoorde houtsoort. Afhankelijk van het type hout en de stijl die jij voor ogen hebt, zijn er diverse bewerkingen mogelijk. Dat kan machinaal zijn, gefreesd of geborsteld. Authentiek handwerk daarentegen geeft jouw trap een pure, natuurlijke handtekening. Zeg het maar: hoe natuurlijk wil jij het hebben?!

 Trends en treetjes

Stoer en industrieel? Dat bereik je door staal, al dan niet gepoedercoat. Ook hierin valt veel te kiezen. Liever stijlvol rvs? Ook dat is mogelijk. Kijk eens in woonbladen. Wat vind je mooi? Samen met een trappenspecialist bepaal jij vervolgens zélf jouw eigen treetje. Zo krijgt jouw trap weer glans. Of heb je liever een matte, natuurlijke uitstraling? Met olie, matte of zelfs ultramatte lak maak je het ingetogener. Wat het ook wordt: geef jouw trap karakter! Dat doen wij namelijk ook!

Traditionele trappen

DESIGN trappen

Gebogen trappen